Home » Musik blog » Upcoming I marts

Upcoming I marts

Mens vi stadig venter på, at vi igen får lov til at hænge ud på caféerne, eller kan generobre byens pladser uden mundbind og en flaske håndsprit i baglommen, så har deadbeat taget et kig på nogle af dé upcoming koncerter, der streames på nettet her i marts måned. 

Da Danmark lukkede ned i marts 2020, begyndte online-koncerterne at spire på nettet, og danskerne kunne pludselig få masser af live-musik direkte ind i stuerne. Flere kunstnere fik også øjnene op for live-streaming koncerter som fremtidens mulighed for at nå ud til et bredere publikum. Og selv de helt store events udkom på nettet her i starten af året.

Online Winter-Pride og Jazz

Winter Pride og vinterjazz måtte som så mange andre aflyse deres fysiske arrangementer i starten af 2021, men de levede heldigvis videre online med spændende digitale live-streaming koncerter og podcasts, der stadig kan ses på Youtube. 

Upcoming livestream koncerter

Her i marts er der linet op med flere globale live-streaming koncerter på nettet, og livenation.dk annoncerer disse tre koncerter:

Live & unplugged

Live & unplugged er en frivillig forening, der forener musik og velgørenhed med minimum 2 årlige koncerter, hvor indtægterne doneres til velgørende formål. Derudover arrangerer de fede intime koncerter for et mindre publikum og livestreamer til sociale medier via – Live & unplugged på Facebook. Her d. 21 marts kl. 20:00, præsenterer de en online koncert med Marie Carmen Koppel. 

Trænger du til en pause fra musikken, kan du tage på byvandring og lære Københavns brokvarterer bedre at kende. På knowyourbro.dk  findes der skjulte fortællinger fra Nørrebro, Vesterbro, Amagerbro og Østerbro. Tag på en af de gratis digitale oplevelsesruter ned ad de små, snævre sidegader og få hemmelige perler og fascinerende fortællinger i form af både lyd og video.