Home » Musik blog » Genåbning

Genåbning

Den 6 maj kunne landets spillesteder langt om længe slå dørene op for publikum igen, og den længe ventede genåbning betyder en masse fede koncerter her i maj måned, hvor man kan opleve livemusik, der spænder lige fra jazz- og klassisk musik til hardcore gangsta rap. Nedenfor finder du nogle af dé koncerter som Deadbeat anbefaler på det varmeste!

Dog skal man være opmærksom på at man skal fremvise et corona-pas, der viser, at man enten er vaccineret, er testet negativ eller tidligere har været smittet. App’en Min Sundhed vil fungere som midlertidigt vaccinepas fra slutningen af marts, indtil en selvstændig app er udviklet.

Huset i magstræde genåbner i Jazzens tegn

  • D. 18 maj kl. 20:30 inviterer Huset i Magstræde til koncert med Emil de Waal Quartet feat. Paul Banks. Kapelmester Emil de Waal og hans kvartet byder publikum på en skøn musikalsk cocktail af improviseret jazz, blues, wold, beat, Ellington, Mingus og Chopin. Aftenens særlige ’guest star’, er amerikanske blues- og folk guitarist Paul Banks, der har boet i Danmark siden 1961 og i mere end 50 år har underholdt os med blues og country i særklasse. Billetterne koster 112,- og kan købes hos Ticketmaster.
  • D. 19 maj kl. 21:00 kan man opleve New Yorker Jazz med Dwayne Clemons Quintet baseret på fremragende teknik fyldt med ekspressive udladninger. De fire danskere i bandet er Søren Høst (ts), Ben Besiakov (p), Ida Hvid (b), Frands Rifbjerg (dm). Billetpriserne er 150,- + gebyr.

Jazz Galla med Benjamin Koppel

Succesen fortsætter for Benjamin Koppel Jazz Galla og denne gang fejrer Koppel & co. den måske mest ikoniske soulsanger og komponist, Stevie Wonder, der i 2020 fyldte 70 år.

Benjamin Koppel har inviteret nogle af landets største stemmer og mest elskede sangere; Mark Linn, Marie Carmen Koppel og Patrick Dorgan til at fortolke alle de store ballader og power-soulhits som Superstition, Isn’t she lovely og I Wish i nye jazzede arrangementer.

Koncerten kan opleves lørdag d. 29 maj kl. 17:00 i Jettes Have i Vanløse og billetterne kan købes via billetlugen.dk.

 
 

Live koncerter i DR Koncerthuset

Den 27 og 28 maj er der dømt hård kontant stil i DR Koncerthuset, når en af de helt store danske hiphop navne ‘Suspekt’ inviterer publikum til albumkoncert med ”Sindssyge Ting” i en sindssyg tid. Suspekt blev dannet tilbage i 1997 af de tre venner Bai-D (Andreas Bai Duelund ), Orgi-E (Emil Simonsen) og Rune Rask, og de udkom med deres debutalbum “Suspekt” i 1999. Deres musik er inspireret af West Coast gangsta rap og sangene indeholder vulgære tekster og hårdkogte beretninger om livet på Vestegnen. 

Orgie-E (Emil Simonsen) fortæller, at deres seneste album “Sindssyge Ting” giver lytteren et indblik i alt det, de har oplevet de sidste tre år – naturligvis tilsat trommer og rytmer, krydret med vanvid og videnskab samt gæsteoptrædener som vælter ind og ud mellem hinanden – som Cameos i en Tarantino film. Koncertbilletterne kan købes direkte via drkoncerthuset.dk, hvor man også kan læse om koncerthusets forholdsregler vedrørende Covid-19.